Opties

Happy Sauerland heeft een ruim en voordelig aanbod van luxe vakantiehuizen. Klik hier voor een overzicht van alle vakantiehuizen. Hieronder vind je een selectie van de beste en meeste actuele aanbiedingen.

Ruime groepswoning in kuuroord Altastenberg bij Winterberg met gezellige partyruimte en sauna

xbv linksvoorHet gezellige vakantiehuis Villa Margarete ligt in het kuuroord Altastenberg, tegen Winterberg aan, hartje Sauerland. Deze ruime vrijstaande groepswoning ligt ideaal op nog geen 300 meter van de skipistes en 40 meter van de wandel- en langlaufroutes. Uniek is de gezellige partyruimte in het souterrain met bar, piano en open haard waar je lekker kunt feesten en samen het diner kunt gebruiken. En  lekker ontspannen in de infraroodsauna met relaxruimte.


Verblijf Lang Weekend 8 personen vrijdag 7 oktober t/m maandag 10 oktober 2022 : van € 495,- voor € 465,- !

4* Groepswoning, capaciteit 16 personen, 7 slaapkamers. Elke extra persoon boven de 8 personen betaalt voor verblijf van een week € 80,- toeslag en een lang weekend of midweek € 50,-. De aanbieding is inclusief boekingskosten en exclusief schoonmaak, linnenpakket, stroom en toeristenbelasting.

Boek nu hier >Lenteaanbieding Villa Margarete  

 

Comfortabele groepswoning in Medebach met recreatieruimte en vlak bij Winterberg én Center Parcs

xxbuitenfoto IIDe vrijstaande en comfortabele groepswoning Landhaus Wald und Schnee ligt in het populaire Medebach in hartje Sauerland, vlak bij Winterberg. Op slechts 900 meter van de groepswoning vind je Europa's grootste Center Parcs Hochsauerlandkreis al en op 4000 meter vind je haar eigen skigebied Schloßberg al. Binnen heb je onder meer een recreatieruimte met poolbiljart en tafelvoetbal. Buiten heb je een ruime tuin met terras en een vaste barbecue. Verblijf eens in een echt Sauerland huis met een dak van de typische leisteen.


Verblijf Lang Weekend  vrijdag 26 augustus  t/m maandag 29 augustus 2022: van € 882,- voor € 795,- 

Verblijf Lang Weekend vrijdag 7 oktober t/m maandag 10 oktober 2022: van € 882,- voor € 795,-

4* Groepswoning, capaciteit 16 personen, 6 slaapkamers. De aanbieding is inclusief boekingskosten en toeristenbelasting. De aanbieding is exclusief schoonmaak, bedlinnen, electriciteit, en gas.

Boek nu hier > Landhaus Wald und Schnee Lentetopper Sauerland

 

Grote groepswoning in mooi Altastenberg bij Winterberg met Finse saune en relaxruimte

xVilla Friesenhof September 2012 Kopie 2De grote vrijstaande groepswoning Villa Renate und Schnee ligt in het mooie Altastenberg dicht bij Winterberg midden in Sauerland. Deze ruime groepswoning ligt zeer gunstig op nog geen 150 meter van de skipistes en op slechts 100 meter van de wandel- en langlafuroutes. Het is hier heerlijk ontspannen in de luxe Finse sauna met relaxruimte of lekker relaxen in de ruime tuin (op het zuiden).

Verblijf Lang Weekend 10 personen vrijdag 26 augustus t/m maandag 29 augustus: van € 820,- voor € 748,-


4* Groepswoning, capaciteit 20 personen, 8 slaapkamers. Elke extra persoon (bovenop de aanbieding) betaalt voor verblijf van een lang weekend €55,- toeslag per verblijf. De aanbieding is inclusief boekingskosten en exclusief schoonmaak, linnenpakket, stroom en toeristenbelasting.

Boek nu hier > Villa Renate und Schnee Maartaanbieding

 

Sfeervol vakantie-appartement dicht bij Willingen in Eimelrod met leuke toren

x1 bewerkt 1Het gezellige vakantie-appartement Mysteriös Eimelrod und Willingen licht dicht bij Willingen in het bekende plaatsje Eimelrod in Sauerland. Het plaatsje Eimelrod is een aanrader met zijn vele recreatieve mogelijkheden en zijn mooie ligging. Mysteriös Eimelrod und Willingen ligt op een actieve boerderij en is een oud schoolgebouw met een zeer sfeervol torenverblijf. Maak hier het echte boerenleven mee zoals de geboorte van een kalfje of het melken van de koeien. Tegelijkertijd heb je alle rust en privacy die je wenst.

Verblijf Lang Weekend 6 personen vrijdag 26 augustus  t/m maandag 29 augustus 2022: van € 360,- voor € 295,-

3* Vakantie-appartement, capaciteit 6 personen, 3 slaapkamers. De aanbieding is inclusief boekingskosten en energiekosten. En exclusief schoonmaak, linnenpakket en toeristenbelasting.

Boek nu hier > Lentetopper Mysteriös Willingen

 

Grote vrijstaande groepswoning (voormalig authentiek restaurant) aan de Diemelsee dicht bij Willingen

xIMG 2853De gezellige groepswoning Diemelsee und Willingen ligt in het leuke dorpje Stormbruch aan de Diemelsee midden in het mooie Sauerland. Vlakbij vind je de bekende plaats Willingen. Binnen een paar minuten lopen ben je al bij het meer de Diemelsee met vele strandjes, speeltoestellen, ligweiden en diverse restaurants en winkels.

Verblijf Lang Weekend (max. 19 personen) vrijdag 5 augustus t/m maandag 8 augustus 2022: van € 1050,- voor € 945,-V

3* Groepswoning, capaciteit 32 personen, 10 slaapkamers. De aanbieding is inclusief boekingskosten. De aanbieding is exclusief eindschoonmaak, energiekosten, linnenpakket en toeristenbelasting.

Boek nu hier > Maartaanbieding Diemelsee und Willingen

Afdrukken E-mail

logo website ovaal

Contactgegevens

Roelof Kleinhof 15
Tilburg
Noord-Brabant
5026 DH
Nederland
0031 (0) 6 430 470 66
Kvk-nummer: 64612317
BTW-nummer: NL001939648B40