Frontpage zomer

Het avontuur op de Kahler Asten - "De Astenkick"! De  2e langste Zipline in Europa!

csm Familien an der Sommerrodelbahn Winterberg am Erlebnisberg Kappe 2 mooiZomerrodelbaan Willingen

Rodelen alleen in de winter? Nee hoor, in Sauerland vind je vele  rodelbanen waar je ook in de zomer lekker hard naar beneden kunt en waar zowel jong als oud veel plezier aan beleven. Weet jij nog hoe leuk je het vroeger vond om met een sleetje naar beneden te suizen? Om het nog gemakkelijker en leuker te maken zijn er rodelliften en sleeën die jouw slee omhoog brengen. Meestal liggen deze in de buurt van alpine skiliften. Een aantal leuke rodelbanen die je eens kunt proberen zijn:

Zomerrodelbaan Willingen
Een 700 m lange rodelbaan waar je met je rodelslede hard naar beneden gaat. Je kunt zo hard gaan als je wilt tot wel 40 km per uur, langs steile bochten en rechte stukken. De sleeplift trekt je de 250 m bergop. Beneden in het dal is er nog een nieuwe summer-tubing baan, 6 trampolines en een grote speeltuin. Openingstijden: elke dag van 09.00 – 18.00. In juli en augustus van 09.00 – 19.00.
Sommerrodelbahn Willingen, Am Hoppern, 34508 Willingen. Tel: + 49 5632-966977, Klik hier voor meer informatie over Sommerrodelbahn Willingen.

Zomerrodelbaan Schanzen Wirbel Winterberg
Direct onder de St. Georg Schans ga je met je rodelslee 700 meter hard naar beneden het dal in. Je suist met de rodel (vastzittend aan 2 stalen balken) door meerdere bochten, dan een tunnel in en een verkeersplein over. Met deze vastzittende Alpiene Rodel kun je zeer snel naar beneden gaan! En lekker met de hele familie op deze rodel. Openingstijden: zomers dagelijks van 10.00 – 18.00 uur. In de winter dagelijks van 10.00 - 16.30 uur.
Sommerrodelbahn Schanzen Wirbel, an